Föredrag om köttets miljöpåverkan!

Supervegobloggen kan nu erbjuda föredrag på skolor, företag eller föreningar! Vi går igenom animalieproduktionens olika miljöaspekter och visar på alternativ:

  • Växthusgaser
  • Vatten
  • Markanvändning
  • Antibiotika
  • Luftföroreningar
  • Skogsdöd
  • Fisk och hav
  • Köttskatt och subventioner
  • Naturlighetsmyten
  • Hälsa och veganism
  • Goda veganska maträtter
  • Tips på böcker och filmer

Trots det omfattande materialet och den mängd fakta som presenteras, tar föredraget bara 40 minuter och lämnar gott om tid för frågor och diskussion inom en timme. Materialet är lämpligt för alla åldrar och innehåller inget blod eller skrämmande bilder. Innehållet är framtaget i samarbete med Svensk Mat- och Miljöinformation och kan presenteras på svenska eller engelska.

Kontakta gärna peter@supervegobloggen.se för mer information och bokning.