Svenska djur lider inte!

Svenska grisar har det mycket bättre än danska grisar! 11 grisar per 10 kvadratmeter är lidande, inhumant och fruktansvärt, medan 10 grisar på samma yta är världens bästa djurvård.

Svenska tuppkycklingar har det mycket bättre än brittiska! De barbariska britterna maler sönder tuppkycklingar innan de hunnit bli ett dygn gamla. Svenska dagsgamla tuppkycklingar kvävs däremot oftast med koldioxid. Vilken tur de unga svenska tupparna haft!

Svensk odlad lax är piggare än norsk! De snåla norrmännen klämmer in tiotusentals ledsna laxar i en liten pool och matar dem med bifångst och antibiotika. De svenska fiskodlarna däremot älskar sina glada rödingar hela vägen till slakt utan bedövning.

Svenska kor är gladare än indiska! De indiska djurplågarna hävdar att de har världens bästa djurskyddslagstiftning, men korna tvångsinsemineras varje år för att de ska producera mjölk. De svenska nyförlösta korna har ingenting alls emot att bli av med sina kalvar!

Svenska slakt är bättre än arabisk! Halal-slakt är ju som alla vet en fasansfull styggelse som bör fördömas, för djurens skull. På svenska slakterier väntar fåren lugnt och förtröstansfullt på att få en stålbult varsamt inskjuten i hjärnan.